Протягом минулого тижня на Франківщині почали моніторинг об’єктів, які займаються пекарською справою. Також перевірятимуть хлібокомбінати.
Розповідає Інформатор, покликаючись на пресслужбу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області.
Під час таких обстежень звертатимуть увагу на:
- наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;
- наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;
- санітарний стан виробничих та складських приміщень;
- процедури миття та прибирання обладнання;
- наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.
“За підсумками моніторингу будуть зроблені висновки про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті”, – написали у пресслужбі.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com