Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківські активісти купили для ЗСУ ізотермічний фургон за мільйон гривень

Активісти з Івано-Франківська зібрали мільйон гривень на ізотермічний фургон.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Telegram-канал “Івано-Франківськ 24/7 ONLINE”.

Цей фургон може під’їхати до будь-якої водойми, скинути туди шланг і через фільтри видати 1,5 куба питної води за півтори години.

В багатьох гарячих точках питна вода необхідна, тож тепер і бійці, й місцеві жителі регіонів, де ведуться бойові дії, матимуть доступ до неї.

Ще раз від нашої команди хочемо подякувати нашим підписникам, бо без вас цього проекту не було б. Дякуємо за довіру, а нам своєю чергою приємно все доводити до кінця, звітуватися перед вами і робити, як масштабні проекти для України, так і дрібні добрі справи. Тепер кожен підписник, який задонатив навіть 1 гривню знатиме, що він для когось зробив 1 літр питної води“, — йдеться в дописі.

Ми дякуємо нашим партнерам з інших міст, які долучилися до реалізації цього проєкту, а саме: виробнику системи очистки води Wise Water, а також Партнерам, які допомогли з фінансуванням ukraineaidinternational, alex21forukraine, підписникам frankivskyy і, звичайно всім підписникам Blacklist. Всім, хто долучилився до збору“, — написали активісти у звіті.

Читайте також: Прикарпаття передало кілька десятків генераторів медзакладам кількох областей

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору