Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті перевіряють роботу пекарень і хлібокомбінатів

Минулого тижня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини розпочали моніторинг об’єктів, що здійснюють виробництво й продаж продуктів рослинного походження. Йдеться зокрема про пекарні й хлібокомбінати.

Пише Інформатор із посиланням на Держпродспоживслужбу.

Такі перевірки на території Івано-Франківської області триватимуть до кінця березня.

За результатами моніторингу на кожному об’єкті спеціалісти складають відповідний акт. Основна увагу звертають на такі питання :

  • наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;
  • наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;
  • санітарний стан виробничих та складських приміщень;
  • процедури миття та прибирання обладнання;
  • наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.

За підсумками моніторингу в Держпродспоживслужбі робитимуть висновки про масові явища й процеси у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті.

На фото – один із об’єктів Косівщини.

Читайте також: На Прикарпаття надійшов небезпечний рис для ризотто

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору