Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На 7 років засудили франківця, який вдарив свого знайомого ножем у груди

Івано-Франківський міський суд постановив ув’язнити до 7 років мешканця Івано-Франківська, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму знайомому.

Пише Інформатор, посилаючись на ухвалу суду.

25 травня два товариші в Івано-Франківську розмовляли поблизу житлового будинку. Далі з під’їду вийшов третій знайомий, який зав’язав конфлікт з одним із франківців. Вони почали сваритися, після чого прикарпатець ножем завдав удару в груди. Їх розборонив спільний знайомий.

Нападник розповів, що з вікна почув, як двоє приятелів хочуть зайти в гості до нього та з’ясувати стосунки. Після чого він спустився з квартиру та розпочав бійку. Потім дістав ніж зі своєї кишені та почав відмахуватися ним. Далі, каже, відчував сильний удар в обличчя від друга потерпілого, впав і втратив свідомість.

“На запитання прокурора звідки в кишені його штанів взявся ніж відповів, що незадовго до конфлікту він його заточував та після заточки положив в кишеню і забув. Також відповідаючи на запитання обвинувачений повідомив, що чітко пам`ятає, що виходив з квартири в двір з метою з`ясувати відносини з потерпілим, однак деталей конфлікту між ним та потерпілим не пам`ятає”. – йдеться в постанові.

Друг потерпілого розповів, що нападник вийшов, витяг з рукава ніж і завдав 2 удари франківцю. Далі друг вдарив зловмисника в обличчя та вибив з його руки ніж. До приїзду медиків намагався закрити рану потерпілому товаришу хлібом.

Сам потерпілий сказав, що з під’їду безпричинно вибіг обвинувачений і наніс йому декілька ударів ножем. До свідомості постраждалий прийшов тільки в лікарні. Зазначив, що матеріальні та моральні збитки, що завдані йому кримінальним правопорушенням, які він оцінює в 50 000 (п`ятдесят тисяч) гривень йому не відшкодовано та просить призначити обвинуваченому найбільш суворе покарання.

Відтак, суд призначив нападнику покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Фото ілюстративне

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору