Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську проведуть свято для діток, куди запросять відомих артистів, Тік-Токерів і блогерів

У суботу, 11 березня, в приміщенні Івано-Франківського драмтеатру відбудеться 4-годинний фестиваль для діток, де будуть запрошені популярні українські виконавці та блогери.

Розповідає Інформатор.

Захід організовує ГО “Амбасадор дитинства” спільно із “Зірковим десантом”.

На фестивалі будуть представленні три блоки:

  1. Блок просвітницької діяльності, де для діток проведуть майстер-класи, вони будуть гратися, вивчати Конституцію.
  2. Концертний блок, під час якого будуть виступати українські зірки; буде можливість сфотографуватися з кубком Євробачення.
  3. Автограф- та фотосесія діток зі своїми кумирами.

В Івано-Франківськ запросили Тік-Ток блогерів Влада Рудницького, Лілію Слесарь та Макса Климптока. Також запросили місцевих блогерів. Обіцяють багато сюрпризів і зіркових гостей. А ще — безкоштовний фуршет.

На питання чи буде захід справді нести просвітницьку мету, генеральний продюсер ГО “Амбасадор дитинства” Василь Котляров каже: “Ми не зупинимо час, колись мені казали, що я слухаю реп, а так не треба, чи Бітлз. Зараз є Тік-Ток і ця проблематика онлайн. В дітей вкрали дитинство. “Амбасадор дитинства” — це не концерт, це цілий фестиваль. Ми дякуємо Тік-Токерам, що ми інтегруємо їх до чогось корисного для діток. Бо діти скоріш повірять своєму кумиру, ніж фахівцю, якого вони не знають”. 

Фестиваль уже провели в 9 областях, подія в Івано-Франківську буде приурочена та тематично зроблена до дня народження Тараса Шевченка.

Начальник управління культури, національностей та релігій ОДА Володимир Федорак коментує:

“Діти мають відчувати себе потрібними, активно розвиватися і не забувати, хто вони є. Дуже важливо використовувати сучасні технології, але й не забувати їхню суть. Наприклад, кожен четвертий айтівець у світі отримав освіту, або родом з України”.

Фестиваль безкоштовний, але необхідна попередня реєстрація за посиланням, адже місця обмежені.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору