Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Клієнтам “Паріматч” заблоковано 250 млн гривень. Чи повернуть людям гроші

У десятків тисяч клієнтів ТОВ “Паріматч” заблокували кошти на загальну суму 250 млн гривень. Причина — запровадження санкцій РНБО.

Пише Інформатор з посиланням на “Економічну правду”.

Як зазначив гендиректор холдингу Максим Ляшко:

“Фактично повністю зупинена операційна діяльність на території України. Ще вночі банки почали відключати наші веб-сервіси від можливості як поповнити так і вивести кошти для наших клієнтів. Наразі заблоковано 250 млн грн коштів наших клієнтів. Вони є на розрахункових рахунках компанії. Вони належать клієнтам і я впевнений, що так чи інакше вони зможуть отримати доступ до цих грошових коштів”.

Відомо, що таких клієнтів налічують десятки тисяч. Компанія також додає, що якщо в клієнтів ще є гроші на рахунках, вони можуть продовжувати грати, поки сайт не зупинить свою роботу. А це станеться тоді, коли рішення про запровадження санкцій офіційно набуде чинності.

Максим Ляшко каже, що гроші будуть зберігатися на рахунках “Паріматч” і будуть повернуті клієнтам, але поки невідомо коли. Він також додав, що компанія буде відстоювати свої права, а списки РНБО ще можуть змінитися.

Читайте також: iBOX відновили роботу після ліквідації банку-партнера

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору