Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Встигніть подивитися — кінотеатр “Космос” запрошує в неділю на прем’єрні покази

У кінотеатрах триває показ мультфільмів та кінострічок, які тільки нещодавно з’явилися на великих екранах. “Космос” сьогодні до перегляду запрошує на чотири новинки.

Розповідає Інформатор.

Радимо вам сходити на сеанс “Мавки. Лісової пісні”, що створювали протягом семи років. Це українська анімація за мотивами драми-феєрії Лесі Українки “Лісова пісня”. До слова, огляд на мультфільм ви можете подивитися в нашому матеріалі: “Мавка”: дивитись усім? | огляд від Інформатора

Сьогодні в “Космосі” доступні сеанси о 13:40, 15:50, 18:00.

Для любителів фільмів жахів сьогодні теж знайдеться вибір. Вийшла нова глава культового хорора “Крик VI”, де четверо головних героїв, які змогли втекти від маніяка в масці, нарешті починають нове життя в іншому місті. Але ж хіба може бути все так просто? Дізнавайтеся сьогодні о 16:40 та о 20:10.

Спортивну драму “Крід III: Спадок Роккі Бальбоа” вже встигли побачити чимало жителів нашого міста. Але якщо ви досі не бачили історію Адоніса Кріда, який в один момент міг втратити все, сьогодні о 14:20 буде можливість подивитися цей фільм.

А вже ввечері о 19:00 покажуть французьку драму, комедію та трилер “Маскарад”. Дівчина Марґо. яка живе за рахунок багатих чоловіків і маніпуляцій з грошима, змінює життя танцівника Адрієна. Проте гламур, гроші та рокова пристрасть – цей коктейль стає занадто міцним навіть для досвідчених гравців “у почуття”.

Квитки в кіно можна купити за посиланням або в касі “Космосу”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору