Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Для кого є робота у Франківську цього тижня

Яких працівників шукають роботодавці Івано-Франківська станом на 13 березня? На сайті Державного центру зайнятості є 455 вакансій у нашому місті. На robota.ua франківцям пропонують 1544 вакансії.

Розповідає Інформатор.

Слюсар з механоскладальних робіт

Обов’язки: виконання слюсарних, складальних і ремонтних робіт при виготовленні та контролі експлуатації промислових приладів (газових лічильників).

Заробітна плата: 10 000 грн

Адміністратор (господар) залу

Обов’язки: обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов; забезпечення контролю за збереженням матеріальних цінностей; консультація відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються; запобігання і ліквідація конфліктних ситуацій; розглядання претензій, пов’язаних з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, проведення необхідних організаційно-технічних заходів.

Заробітна плата: 10 000 грн

Машиніст мийних машин

Обов’язки: обслуговування мийних машин; проведення процесу миття, дезінфекції та стерилізації машин і устаткування

Заробітна плата: 8 000 грн

Масажист

Обов’язки: виконання різних видів масажу, консультування клієнтів, лікувальний масаж, профілактика різних порушень.

Заробітна плата: 9 000 грн

Бетоняр

Обов’язки: влаштування монолітних залізобетонних конструкцій (фундаментів, бетонних підлог, плит перекриття, монолітних поясів, колон-пілонів);улаштування цементних стяжок; робота з важкопідіймальними пристроями.

Заробітна плата: 12 000 грн

Музичний керівник

Обов’язки: здійснення музичного виховання й естетичного розвитку вихованців відповідно до програми виховання і навчання в дошкільному навчальному закладі; організація та музичний супровід святкових вистав; проведення занять з музики та основ хореографії.

Заробітна плата: 7 500 грн

Шкільний психолог

Обов’язки: діагностика школярів, батьків, педагогічного колективу, надання психологічної допомоги, виявлення психологічних відхилень в учнів, проведення бесід, семінарів, тренінгів, батьківських зборів; підготовка школярів до олімпіад з педагогіки, участь в наукових конференціях, розробка власних корекційних програм, висвітлення роботи в статтях.

Заробітна плата: 9 000 грн

Більше вакансій за посиланням.

На сайті robota.ua також є понад 1500 вакансій у Франківську. Серед них:

Читайте також: Понад 50 вакансій: у Франківську шукають водіїв

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору