Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У планах понад 50 дворів: у Франківську продовжуються роботи з благоустрою

Нещодавно Департамент благоустрою розпочав відновлення дворів Івано-Франківська. Сьогодні роботи тривають на вулиці Короля Данила, 11А.

Пише Інформатор із посиланням на  пресслужбу міського голови.

Це перший двір, який ми почали ремонтувати в цьому році. Всього є 9 дворів. Це дуже величезний двір, фактично 4 будинки, загальна його площа робіт – більше 2 тисяч квадратів. Робимо проїзди, парковки, будуть елементи благоустрою – лавочки, також на цій зеленій зоні плануємо висадити дерева і кущі“, – каже перший заступник директора Департаменту благоустрою Ігор Сенчук.

Цей двір є одним із тих, які чекали ремонту найдовше. Тут не проводили робіт із благоустрою близько 40 років.

Цьогоріч місто взяло в роботу 8 дворів, проте міський голова каже, що в планах відремонтувати 50. Минулого року ремонтів майже не робили через повномасштабне вторгнення рф.

Тут давно Вікторія Нагорна – депутатка міської ради просила, щоби цей двір включити. І ми планували минулого року зробити його. На жаль, минулого року був надзвичайно складний час і ми не встигли зробити. І з коштами була проблема. Цього року все-таки вирішили. В цьому дворі дуже багато людей старшого віку, та і взагалі потреба цього двору була велика. І тому прийняли рішення – ремонтуємо. Крім того ми ще розпочали ряд дворів. Ремонт. І дасть Бог, будемо помаленьку робити. Цього року в планах 50 дворів зробити. Як воно буде – ніхто не скаже, але 8 дворів зараз вже в роботі“, – пояснює Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Ремонти дворів наразі тривають за такими адресами: Галицька, 64, Коновальця, 103, два двори на Богдана Хмельницького, 82 та 84, Галицька, 105, Шевченка, 68 та 72, Чорновола, 21. Детальніше про вартість робіт ми писали раніше: Відновлять прибудинкові території: департамент благоустрою в Івано-Франківську оголосив тендери на 11 млн гривень

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору