Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті жінка пропагувала “рускій мір” і мріяла потрапити до срср: подробиці

Мешканка Івано-Франківської області виявилася з рускою позицією. Вона не сприймала Україну а мріяла про росію та срср. Жінка пишалася російськими військовими і покладала великі сподівання на призначення командувачем сил вторгнення генерала суровікіна.

Розповідає Інформатор, покликаючись на пресслужбу СБУ в Івано-Франківській області.

Працювала особа на одному з об’єктів критичної інфраструктури нашої області.

Слідчі провели досудове розслідування яке встановило, що контент та публікації, якими активно ділилася жінка в соціальних мережах, виправдовує повномасштабне вторгнення рф та героїзує російських загарбників:

“СБУ викрила та затримала агітаторку в січні. Під час обшуків у неї вилучили комп’ютер та телефон з доказами протиправної діяльності. Відтоді агітаторка перебуває під вартою”.

Наразі її звинувачують за 2 статтями КК України: ч.3 ст. 109 – розповсюдження матеріалів із публічними закликами до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу та до захоплення державної влади та ч.3 ст. 436-2 – поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників.

Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування здійснювало Управління СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Читайте також: Торгував наркотиками через інтернет: нові “обличчя” на Прикарпатті.

Фото – СБУ в Івано-Франківській області.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору