Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На стінах ліцею №24 відкрили пам’ятну дошку Євгенію Шишову

Сьогодні, 14 березня, на стінах ліцею №24 в Івано-Франківську відкрили вже четверту анотаційну дошку – вшановували пам‘ять загиблого на війні Євгенія Шишова.

Розповідає Інформатор.

Герой народився 7 грудня 1993 року в Івано-Франківську. Спочатку навчався в школі №13, потім — в 24-й, де був капітаном футбольної команди “Ніка”. Брав участь у багатьох міжнародних футбольних турнірах, звідки з командою додому привозив багато призових місць.

Після закінчення школи вступив до університету нафти й газу, працював на різних підприємствах і приватних фірмах як в Україні, так і за кордоном. При цьому далі продовжував грати у футбол, аж до повномасштабного вторгнення брав участь у спортивних матчах.

Мама Євгенія розповідає:

“Женя був добровольцем, 14 березня 2022 року він прийняв присягу на вірність Україні. Він не був військовим, але вирішив стати на захист держави. Хлопці розуміли за що вони воюють – за своїх рідних, свою країну, за всіх нас, я дуже пишаюсь всіма його побратимами і тими, хто боронить нашу країну”.

25 квітня Євгеній вирушив на фронт. Загинув 8 вересня під час виконання бойового завдання в селі Зелений Гай Запорізької області.

Вічна пам’ять і вічна слава захиснику.

До теми: На Прикарпатті ховатимуть загиблого військовослужбовця.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору