Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На вулиці Галицькій розпочали ремонт двора за 2 млн гривень

Ремонтні роботи розпочали в Івано-Франківську на вулиці Галицькій, 64. Це один з дворів, які входять до переліку тендерів, оголошених раніше департаментом благоустрою.

Повідомляє Інформатор.

Послуги з благоустрою прибудинкової території біля буд. №64 на вул. Галицькій коштують 2 165 299,00 грн.  Також роботи будуть виконані на вулицях Федьковича, Левка Лук’яненка, Героїв Пожежників та Коновальця. Більше про це читайте в матеріалі:

Відновлять прибудинкові території: департамент благоустрою в Івано-Франківську оголосив тендери на 11 млн гривень.

Департамент благоустрою каже, що планує завершити ремонт на Галицькій до Великодня. Для цього залучили багато працівників, але темп може сповільнитися, якщо буде погана погода.

“Станом на сьогодні через наш департамент тривають роботи в п’яти дворах і ще по чотирьох у нас оголошені тендери. Також цього тижня плануємо розпочати ще один двір на вул. Шевченка, 68, 72. Тобто буде шість в роботі. Тут загалом ми плануємо облаштувати проїзд, парковки, лавочки, невеликий благоустрій. Поступово і всі інші двори теж зробимо”, – розповів перший заступник директора Департаменту благоустрою Ігор Сенчук.

До слова, цього року планують відремонтувати 50 дворів. Про це читайте на сайті.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору