Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Івано-Франківськ прощається із загиблим військовим Вадимом Кутовим

Сьогодні, 16 березня, у Франківську прощаються із загиблим військовим Кутовим Вадимом Юрійовичом. Він загинув за нашу свободу.

Пише Інформатор.

На прощанні було близько 30 людей. Зібралися побратими, рідні та близькі воїна.

Народився Герой 7 квітня 1993 року у селі Тетерівка Черкаської області. У 2000 році пішов у перший клас. Дитинство проводив у селі. Полюбляв рибалку. Мріяв стати військовим.

Закінчив 9 класів і вступив до ПТУ в Жажкові. У 2012 році служив рік у Львові. У 2014 році пішов на контрактну службу до Жажкові. Згодом перевівся до іншого батальйону. Брав участь у ботах у найгарячіших точках. Там познайомився з дружиною Оленою. Згодом у подружжя народилася донечка Анастасія. У 2017 році військовий повернувся зі служби і присвятив своє життя родині.

З початку повномасштабного вторгнення відчував, що має захищати Україну. У лютому 2022 пішов добровольцем. Був розподілений до 109 батальйону. Виконував завдання в Донецькій області. Зранку вийшов на зв’язок з дружиною й донькою, потім зателефонував брату. Близько 16:00 пішов на бойове завдання. На ньому, на жаль, загинув. На полі бою тіло пробуло добу.

“Ми тут зібралися, або провести в останню дорогу вашого осина, чоловіка, батька. І сьогодні супроводжуємо його до хреста. Немає більшої любові, коли людина віддає життя за інших. І ми сьогодні є свідками того. Ван рідний Вадим поклав життя – найцінніше, що в нього було” , – сказав священник під час прощання.

Прощається з загиблим Героєм дружина Олена, батько Юрій, брат Володимир, бабуся Віра, тесть і теща, тітка Світлана та її чоловік Володимир. Прощається із кожним. Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: У бою з окупантами загинув гранатометник Андрій Кузик з Ямниці 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору