Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Прикарпатець підробив документи про непридатність до військової служби, щоб виїхати з України

Минулого тижня на Львівщині засудили коломиянина, який підробив документи про непридатність до військової служби. Чоловік скачав документи з інтернету і просто вніс туди свої дані та підробив підписи. 

Повідомляє Інформатор.

Чоловік, який народився у Коломиї, працює викладачем комп’ютерних дисциплін та інженером-програмістом на півставки, одружений, має на утриманні одну дитину.

Він хотів перетнути державний кордон України. Аби втілити задумане він знайшов і скачав бланки тимчасового посвідчення військовозобов’язаного та довідки військово-лікарської комісії, де були проставлені реквізити та печатки. Вніс свої анкетні дані, вказав, що непридатний до військової служби із виключенням з військового обліку на підставі висновку військово-лікарської комісії, роздрукував їх, поставив підписи від імені військового комісара та уповноважених осіб військово-лікарської комісії.

Згодом 10 грудня минулого року із підробленими документами хотів перетнути пропускний пункт “Мостиська” у Львівської області. Таким чином, коломиянин здійснив кримінальне правопорушення (проступок) передбачене ч. 4 ст. 358 КК України – використання завідомо підробленого документа.

На судовому засіданні чоловік визнав свою вину. Суд визнав його винним та призначив покарання – штраф в розмірі 5 100 гривень.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору