Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

ДБР розслідує смертельну аварію за участю народного депутата

​​ДБР розслідує смертельну ДТП на Львівщині за участі народного депутата.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу ДБР.

ДТП сталася 19 березня увечері на автодорозі сполученням “Тернопіль – Львів – Рава-Руська” у селищі Золочівського району. Авто, за кермом якого був народний депутат, збило пішохода.

Це сталося за межами нерегульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм потерпілий помер. Водій був тверезим.

На цей час вирішується питання щодо порушення кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого), кажуть у ДБР.

Нардеп Володимир Гевко висловив співчуття рожині загиблого і написав пост у фб:

“З перших хвилин цієї трагедії я співпрацюю зі слідством і співпрацюватиму надалі. Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях. Досі не можу прийти в себе. На жаль, трагедії на дорозі – не рідкість. Але нам завжди хочеться вірити, що цього ніколи не трапиться з нами. Приношу щирі співчуття і вибачення близьким загиблого. Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе”, – написав він.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору