Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Де у Франківську знайти роботу | вакансії

Де у Франківську заробити 40 000 грн? | Вакансії на 2 жовтня

В Івано-Франківську роботодавці шукають кухарів, швачок, слюсарів, прибиральників, поштарів, машиністів, пекарів та інших спеціалістів. 

Повідомляє Інформатор.

Так, станом на 20 березня на сайті Державного центру зайнятості за запитом “Івано-Франківськ” розміщено 524 вакансій.

Мешканцям пропонують працювати торговими представниками, технологами, інструкторами з водіння, енергетиками, лікарями, швачками (декілька позицій), бухгалтерами,  обпресувальників кабелів та проводів пластиками та гумою, слюсарями, кухарами, токарями,  двірниками, поштарями тощо. Весь перелік дивіться на сайті.

Найвища зарплата – 23 тис грн. у торгового представника, найнижча 6700 (двірник, покоївка, помічник вихователя та ін).

Контакти Івано-Франківського міського центру зайнятості:

  • вулиця Набережна ім. В. Стефаника, 34-б
  • (03422) 54-72-68

У телеграм-каналі “Робота зараз” шукають товарознавця у АЗК UPG, менеджера по персоналу у АТБ, оператора-касира азк, начальника відділу підбору персоналу на “Укрпошті”, перекладача в дейтингове агентство, оператора на виробництво, оператора англомовного чату, менеджера з продажу зі знанням німецької мови, майстра манікюру та педикюру, комірника відділу “Продукти харчування” в “Епіцентр”, слюсаря — інструментальника, комірника, менеджера клієнта малого та середнього бізнес у “Кредобанк”, адміністратора в спортивний клуб “Альянс”, майстра з ремонтних робіт, Івано-Франківське Архієпархіальне Управління УГКЦ, касира, оператора поштового відділення та низку інших спеціалістів. Деталі у телеграм-каналі.

Зарплата коливається від 10 і до 65 тис. грн. Часто зарплата вказана як договірна.

На сайті WORK. UA розміщено інформацію про 1639 вакансій. Шукають завгоспа, кур’єра, оброблювача риби, продавця-консультанта, електрика, пекаря, сушиста, вчителя фізкультури, касира. Більше вакансій на сайті.

До теми: Прийом заявок триває. Як отримати грант на власний бізнес.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору