Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Міносвіти затвердило дати проведення НМТ: коли стартує реєстрація

Сьогодні, 20 березня, Міністерство освіти і науки України оголосило дати проведення основної й додаткової сесії Національного мультипредметного тесту, а також період реєстрації на іспит.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на Депаратамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Цього року дві сесії НМТ будуть проводитись у такі дати:

  • основна: 5 червня-23 червня
  • додаткова: 11-24 липня

На те, щоби зареєструватися, абітурієнти матимуть місяць – від 3 квітня до 3 травня. До 7 травня можна буде за потреби змінити додатковий предмет (обов’язковими є українська мова й математика) й населений пункт проведення тесту.

Протягом 5–12 червня буде відкрита реєстрація на додаткову сесію для тих, хто з поважних причин не зміг зареєструватись на основне тестування.

За десять днів до початку основної сесії НМТ учасники зможуть завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення з датою, часом і місцем тестування. Учасники додаткової сесії зможуть дізнатися про дату, час і місце проведення тестування не пізніше ніж за три календарних дні до початку додаткової сесії НМТ.

Результати тесту з’являться на персональних сторінках учасників основної сесії до 28 червня 2023 року, додаткової – до 29 липня 2023 року.

Читайте також: Верховна Рада проголосувала за відставку Шкарлета і звільнила ще двох міністрів

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору