Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що цікавого відбуватиметься у Франківську 22 березня

Завтра, 22 березня, в Івано-Франківську відкриють виставку й проведуть майстер-клас для підлітків. Також можна спробувати себе у виготовленні керамічних виробів чи інтелектуальній грі.

Розповідає Інформатор.

17.00 — Виставка “Lithography30”

Lithography30 – це спільна літографська майстерня Тараса Коблюка, Аліси Гоц та Ніни Савенко. Вони співпрацюють з 2013 року, працюючи переважно в техніці літографії на камені. Літографська30 розпочала свою практику в Київському політехнічному університеті як студенти та лаборанти в майстерні Володимира Михайловича Іванова-Ахметова. В результаті вони заснували власну літографічну майстерню. «Нас цікавлять різні теми, зазвичай вони змінюються. Кожен художник має свій стиль і тематику дослідження. Також у кожного свій стиль друку. Але зазвичай ми організовуємо виставки, об’єднані однією темою». Сьогодні це єдина незалежна літографічна майстерня в Україні, яка працює як мистецьке об’єднання та як відкрита освітня платформа, де люди можуть вивчати особливості цієї техніки.

Локація: Центр сучасного мистецтва

17.00 — Майстер-клас “Навички саморегуляції, або як керувати своїми емоціями”

На цьому майстер-класі учасники разом із психологинею обговорять, що таке саморегуляція, проаналізують здатність до контролю своїх емоції й поведінки в залежності від ситуації, сформують вміння справлятися з сильною емоційною реакцією на різні стимули, розглянуть способи заспокоєння в стресовій ситуації та способи впоратися з роздратуванням без емоційних спалахів.

Ведуча групи: Вікторія Жарикова –  кризовий психолог, підлітковий та сімейний психолог, вивчає гештальт-терапію, практикує.

Вартість – 250 гривень, реєстрація за посиланням.

17.30 — Сімейне заняття з кераміки

Сімейне заняття з кераміки – це чудова можливість проведення часу разом. Робота з глиною це процес довготривалий та цікавий.

Вартість – 150 гривень з учасника, реєстрація в приватних повідомленях.

Локація: вул. Степана Бандери, 1

19.00 — QUIZ.UA

Для участі в квізі не потрібно мати енциклопедичні знання, адже в кожному питанні є підказка, яка наведе вас на правильну відповідь. Вартість гри для одного гравця – 200 грн. Для команд, які грають вперше, діятиме знижка 50%. Для військових участь безкоштовна.

Реєстрація за посиланням.

Локація: Перша Грильова Гільдія (вулиця Чорновола, 14)

Читайте також: Франківці зможуть отримати дерева й квіти для висадки: деталі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору