Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Біля кав’ярні “Prostir Coffee” чоловік збив собаку: тварина померла

Вчора, 21 березня, біля франківської кав’ярні “Prostir Coffee” чоловік за кермом Volkswagen Touareg збив собаку на ім’я Кенгуру й відмовився оплатити лікування. Тварина померла у ветеринарній клініці. 

Пише Інформатор із посиланням на допис співвласника кав’ярні.

Пообіді, ми почули за рогом нашої кав’ярні дике скавучання. У цей же момент, до нас підійшов один з наших клієнтів, та повідомив, що нашу собаку переїхав чорний Volkswagen Touareg, який, не зупинившись, одразу втік з місця ДТП. Підбігши декілька десятків метрів, ми побачили нашу Кенгуру, яка лежала на землі, а поруч із нею колами бігав знервований Бімс. Ми негайно доправили Кенгуру до ветклініки Мережа ветеринарних клінік “ОлВет” та звернулись до Поліція Івано-Франківської області із заявою про вчинене насильство над твариною. Опісля, ми звернулись до керівництва компаній, що обслуговують сусідні від місця пригоди будинки, які переглянули відео з камер спостереження і підтвердили, що на відеоматеріалах добре видно вищезгаданий чорний Volkswagen Touareg та Кенгуру, яка лежить під колесами. Відео передано поліції і, щоб не шокувати вас, ми опублікуємо лише скріншот із нього“, — написав Констянтин Дудченко.

Власники кав’ярні знайшли контакти водія, який був за кермом Volkswagen Touareg. Той підтвердив, що бачив лежачого собаку, який перед цим біг за автівкою. На прохання повернутись і допомогти з лікуванням Кенгуру він відповів так: “Я виїжджаю, собака лежить. Друга собака біля неї. То як я її маю – вийти, зупинитись і пульс у неї перевірити? Ну то чого я їй маю оплачувати лікування, якщо та собака бігає-кидається під колеса, заскочила мені під колеса, то що – я маю оплачувати їй лікування?! Оплачувати лікування якоїсь дворової собаки, яка скочила під колеса – не маю бажання“.

Через зміщення тазу, розрив легень, численні поранення та внутрішню гематому Кенгуру померла в клініці. Її заберуть і поховають. Констянтин Дудченко обіцяє також інформувати на своїй сторінці про хід справи із притягненням водія до відповідальності.

Читайте також: Поліція склала адміністративний протокол на жительку Франківська, яка знущалася з єнота

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору