Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Поліція Франківщини придбала позашляховик за майже 2 мільйони гривень з румунського гранту

21 березня наші правоохоронці уклали угоди з фірмою “Автосаміт Лтд” за результатами тендеру. В ньому передбачена покупка транспортного засобу (легкового автомобіля) за 1 800 000 грн без ПДВ.

Розповідає Інформатор, покликаючись на “Наші гроші”.

До травня цей транспортний засіб мають передати поліцейським. Також додали, що це буде легковий автомобіль спеціалізованого призначення СКС-TPR-ПС на базі позашляховика Toyota Land Cruiser Prado. СКС вказує на фірму «Спец-Ком-Сервіс».

Як повідомили у системі “Прозорро”, автомобіль кольору «сріблястий металік» матиме бензиновий двигун об’ємом 4 л та автоматичну коробку передач. За технічними вимогами транспортний засіб  відповідатиме найвищій комплектації Prestige+. На це вказує холодильник у передньому підлокітнику, система моніторингу сліпих зон, система стабілізації положення кузова тощо.

Наразі у салонах Toyota машина коштує 1,77 млн грн за авто в наявності або 1,83 млн грн під замовлення без ПДВ.

Також додали, що гарантійний строк на автомобіль повинен становити три роки або 100 тис км пробігу.

Ця закупівля без ПДВ, оскільки її провели за грантові кошти за проектом «Регіональне співробітництво з питань запобігання та боротьби з транскордонною злочинністю між Румунією-Україною – SAGA». Цей проект фінансується Європейським Союзом через Орган управління СОП (Спільної операційної програми) “Румунія-Україна 2014-2020”.

Фірма отримала підряд без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов.

Уточнили й те, що  “Автосаміт Лтд” належить “Українській автомобільній корпорації” Таріела Васадзе.

Засновниками “Спец-Ком-Сервісу” з-під Києва є Сергій Калюш із Вишневого і Михайло Городових із Черкащини. Директором цієї фірми є Василь Юрійович Даниляк. Житель Вишневого з такими ПІБ до 2017 року був начальником штабу оперативного управління Києво-Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, а його дружина Валентина Даниляк до 2020 року очолювала Відділ контролю на міському електричному транспорті та залізничному транспорті Управління державного контролю на наземному транспорті.

Читайте також: В Івано-Франківську відбудеться благодійний заїзд для водійок.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору