Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Неділя — вдалий день для кіно. Кінотеатр “Космос” запрошує на денні та вечірні сеанси

Кіно — завжди гарний спосіб розслабитися та відпочити, а перед початком нового робочого тижня — це саме те, що потрібно.

Запевняє Інформатор.

У кінотеатрі “Космос” завтра будуть показувати фільми та мультфільми різних жанрів, тож можна буде обирати відповідно до власних вподобань.

На великих екранах продовжують показувати “Мавку”. Це українська анімація в жанрах пригоди, фентезі та комедія. Вийшла в кіно 2 березня і вже зібрала тисячі схвальних відгуків. Це історія про лісову німфу, яка живе поміж древніх українських лісів, та звичайного парубка Лукаша, який захоплюється музикою й увесь свій хист вкладає у гру на сопілці. Яка ж історія буде у цих двох персонажів — побачте на власні очі завтра об 11:30, 13:30 або 18:00.

О 13:40 буде можливість побачити продовження історії про підлітка Біллі Бетсона. Промовивши чарівне слово “Шазам!”, він перетворюється на своє доросле альтер еґо – супергероя Шазам. Але який супергерой ще не рятував світ? Правильно, жодний. Тож захопливу історію головного героя дивіться у кіно.

“Після катастрофічної аварії на невідомій планеті пілот Міллс швидко виявляє, що насправді опинився на Землі… 65 мільйонів років тому. Тепер, маючи лише один шанс на порятунок, Міллс та єдина інша людина, яка вижила, дівчинка на ім’я Коа, повинні пробратися через невідому місцевість, наповнену небезпечними доісторичними істотами, в епічній боротьбі за виживання”, – йдеться в описі до фільму “65”. Це американський трилер і фантастика, який покажуть уже завтра о 16:10.

О 18:00 покажуть екранізацію популярної гри “Dungeons and Dragons”. Якщо ви фанати фантастики та екшну, то цей фільм точно для вас. Сеанс розпочнеться о 18:00.

Українська драма “Памфір” – це історія про хорошого сім’янина, якому доля дає випробування, де він звертає з чесного шляху заради своєї сім’ї. Детальний огляд читайте у нас на сайті:

У Франківську показали стрічку “Памфір”: огляд від Інформатора.

Режисером стрічки став Дмитро Сухолиткий-Собчук, який також є сценаристом. Кіно українського виробництва покажуть о 15:30 та о 20:00. А для прихильників жахів, радимо піти на “Діти кукурудзи”. Це екранізація оповідання Стівена Кінга про одержиму духом дівчинку. Початок сеансів: 12:00 та 12:30.

Квитки можна купити за посиланням. Бажаємо вам гарного завершення вихідних!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору