Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Вакансії у Івано-Франківську: кого шукають на роботу 27 березня

Станом на сьогоднішній день, 27 березня, у нашому місті шукають продавців, чергового по залу на залізничному вокзалі, перукаря, та інженера.

Розповідає Інформатор.

На сайті Державного центру зайнятості за запитом “Івано-Франківськ” пропонують 556 вакансій:

Фахівець з питань цивільного захисту

Обов’язки: повинен знати Конституцію України, Кодекс цивільного захисту україни, положення, інструкції, накази, методичні та керівні документи, що регламентують організацію заходів цивільного захисту .

Заробітна плата – 10600 грн.

За деталями про вакансію звертайтеся до Івано-Франківської філії, тел. 0342-51-10-47, Ганна Мирославівна.

Продавець продовольчих товарів

Обов’язки: оформлення вітрин, вивчення запитів покупців, підраховування грошей, відсортовування нереалізованих товарів, підготовка товарів до інвентаризації. Знання асортименту, класифікації, характеристики, призначення товарів. Торгівля печивом, тортами в магазині “Ксенія”. Прийом товару.

Графік роботи: з 09:00 до 20:00 ( тиждень через тиждень).

Заробітна плата – 8500 грн.

За деталями звертайтеся до фахівця Івано-Франківского міського центру зайнятості (0342)511047- Ганна Мирославівна.

Черговий по залу (вокзалу, залізничного агентства обслуговування пасажирів)

Обов’язки: забезпечення максимальних зручностей для пасажирів, надання допомоги маломобільним групам населення, забезпечення порядку в центральному залі та залах очікування, надання пасажирам усних довідок, участь в забезпеченні цілодобового функціонування пункту незламності, надання всебічної допомоги потребуючим особам на випадок повного відключення електроенергії.

Графік роботи: позмінно.

Заробітна плата – 6700 грн.

За деталями звертайтеся за номер телефону: (03422) 54-72-68.

Перукар (перукар – модельєр)

Обов’язки: чоловічі, жіночі, дитячі стрижки. Підбір фарб та фарбування волосся, укладки (весільні, вечірні, щоденні). Знання перукарської справи, санітарії та гігієни.

Заробітна плата – 10000 грн.

За додатковою інформацією про вакансію звертайтеся до консультанта Івано-Франківської філії за тел. (0342)511047 – Ганна Мирославівна.

В Telegram-каналі “Робота зараз” шукають: водія в таксі на авто компанії (bolt, uklon), менеджера з продажу в магазин, менеджера з розвитку (нерухомість), продавеця-консультанта мобільних телефонів та зв’язку, продавця-касира у мережу магазинів “Eva”, медичного представника у компанію Abbott, бухгалтера в компанію UPhuman та інших спеціалістів. Детальніше – за посиланням.

На сайті Work.ua станом на 27 березня розміщено 307 вакансій. Пропонують роботу спеціалісту з експлуатації будівель та споруд, менеджеру з продажу нерухомості, фармацевтові. Про усі вакансії ви можете дізнатися за посиланням.

Читайте також: Скільки вартують яблука й цитрусові у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору