Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Комунальні служби Франківська повинні вести сторінки в соцмережах: розпорядження міського голови

16 березня міський голова Івано-Франківська видав розпорядження “Про заходи з вдосконалення інформаційної роботи”, де зокрема йдеться про те, що керівники підлеглих структурних підрозділів виконкому та очільники комунальних підприємств повинні оновлювати власні сайти й активно вести соцмережі.

Пише Інформатор із посиланням на текст розпорядження.

Так, до 1 червня 2023 року керівники структурних підрозділів виконкому й очільники комунальних підприємств зобов’язані оновити інформацію на своїх сайтах. Якщо сайту немає, його необхідно створити.

Також у розпорядженні йдеться про те, що інформацію необхідно систематично оприлюднювати й оновлювати на офіційному сайті міста, власних сайтах, сторінках у соціальних мережах, єдиному порталі data.gov.ua. Керівники повинні щоквартально звітувати про інформаційну роботу й надавати у звіті посилання на дописи в мережі.

Згадано й про збільшення аудиторії в соцмережах: “Керівникам Департаменту інтеграції громад, внутрішньої політики та роботи з внутрішньо переміщеними особами (В.Федорів), Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики (М.Смушак), Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трасформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван), КП «Франківськ АГРО» (Д.Сергенюк), КП «Сервіс паркування» (В.Паланюк), КП «Франківськ Арена», старостам старостинських округів  активізувати висвітлення інформації щодо життєдіяльності громади, функціонування органів місцевої влади, забезпечити розширення аудиторії підписників офіційних сторінок в соціальній мережі“.

Читайте також: Загалом плануємо відремонтувати 50 дворів, 50 доріг і 50 тротуарів – міський голова Івано-Франківська

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору