Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську нагородили кращих кінологів

У Франківську з нагоди 29 річниці створення кінологічної служби України нагородили кращих працівників кінологічного центру поліції області.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Кінологів нагородили спеціальними подяками за високу професійну майстерність. Грамоти та цінні подарунки отримали 7 інспекторів-кінологів.

Відзнаки найкращим кінологам сьогодні вручив начальник обласної поліції Сергій Безпалько. Урочистості відбулися в кінологічному центрі.

До теми: Як працює кінологічний центр у Івано-Франківську.

Кінологічний центр поліції Івано-Франківщини створили у 1976 році, і спочатку він розміщувався біля кінотеатру “Космос”. Пізніше вирішили використовувати собак ще й у правоохоронній діяльності, тому керівництво держави ухвалило рішення про створення однакових кінологічних центрів на всій території України. Тому цей центр переїхав на околицю міста, де наразі і знаходиться.

У центрі наразі працює 13 працівників. На службі – 21 собака. В умовах війни вони щодня залучаються на блокпости. Окрім цього, кінологи зі спеціальними та розшуковими собаками виїжджають на місце події та допомагають у розкритті злочинів.

Читайте також: Собаки як сім’я. Як кінологи тренують чотирилапих побратимів.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору