Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Піснями піднімати дух. У трьох містах Прикарпаття пройде благодійний тур “Дорога до Перемоги”

У Франківську, Коломиї, Калуші пройде благодійний тур “Дорога до Перемоги”. У його межах 19 – 21 травня пройдуть концерти “Команди А”.

Повідомляє Інформатор.

До «Команди А» увійшли Ніна Матвієнко, Артур Боссо, Анна Добриднєва, Амадор Лопес, Ауріка Ротару. Організатор туру – Благодійний фонд «Майбутнє України 2050» за підтримки «Радіо П’ятниця».

Ніна Матвієнко сказала, що, на її погляд, зараз йде подвійна війна, оскільки будуть з’являтися внутрішні вороги.

“У чому сила нашої роботи? Подати руку, а це значить любити Україну. По-іншому ми не зможемо її відстояти. Ми як тил для наших воїнів. Я хочу не вмивати сльозами могили, а піснями піднімати дух зі своєю командою”, – каже вона.

Причетна до туру і сестра Софії Ротару Ауріка Ротару. Вона зазначила, що себе не уявляє без України.

“Якщо є Україна, є я. Я зараз намагаюся робити все, що можу – концерти для військових, благодійні концерти разом з колегами, друзями, допомагати хлопцям на передовій”, – зауважила народна артистка.

“Команда А” має таку назву, бо імена більшості артистів починається на букву “А”. Ніну Матвієнку вони жартома називають “мамочкою”.

“Наша головна мета – не розважати. А допомогти нашим хлопцям на дівчатам. На сьогоднішній день ми відправили 37 автомобілів. Це найменше, що ми, артисти, можемо зробити. Слово – це теж зброя. Друга мета – це спілкування з глядачем. Аби максимально підняти настрій”, – каже співак Артур Боссо.

Учора у Львові у межах туру відбувся 115 концерт. Артисти сподіваюся, що скоро будуть їздити з переможним туром.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору