Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Укрпошта презентує марку гурту “Kalush” | де оформити передзамовлення

Сьогодні, 4 квітня, директор АТ “Укрпошти” оголосив про презентацію нової марки “Kalush”. Спецпогашення пройде 10 квітня.

Пише Інформатор з посиланням на сторінку директора Ігоря Смілянського.

У день спецпогашення відбудеться запуск продажу марки у відділеннях по всій країні. Автор марки – Святослав Романчак, автор картки – Юрій Сосницький, художниця конвертів – Олеся Вакуленко.

Як зазначає директор:

“Майже рік минув з того часу, як вся країна вболівала за Kalush Orchestra на конкурсі «Євробачення-2022» і сподівалася почути слова, які могли б звернути міжнародну увагу на війну в Україні та сотню українських військових, які тоді перебували під обстрілом на «Азовсталі». Поранені, без води, їжі та ліків. Саме тоді зі сцени пролунали відомі слова: “Save Mariupol, save Azovstal now!”.

А ми виконуємо свою обіцянку, яку дали рік тому, і сьогодні презентуємо марку “Kalush”, бо це ще один символ війни та сміливості наших людей — робити все, щоб бути почутими”.

Тираж листів — 130 тисяч. Щоб встигнути отримати хоча б один, треба оформити абонемент до 9 квітня, або зробити передзамовлення за посиланням (вартість — 106 грн). У набір входить марковий аркуш, конверт і картка “Kalush Orchestra”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору