Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Жителі Калуша викликали поліцію через зрізку дерев

На вулиці Стуса в Калуші виник скандал через рубку дерев. На місце події викликали поліцію.

Про це пише Інформатор Калуш.

Інцидент стався сьогодні на вулиці Стуса, 7. Мешканці навколишніх будинків побачили, як біля пивного бару з’явився синій самоскид з чоловіками. Вони почали рубку дерев, а далі скинули все в машину. Мешканці почали перешкоджати робітникам і викликали поліцію. Разом з правоохоронцями приїхала і власниця території.

Вона показала документ на право власності комерційного приміщення та прилеглої території та рішення виконкому Калуської міської ради про дозвіл на рубку.

Натомість одна з мешканок каже: “Дерева стояли й можна було ідеально цю бруківку постелити попри них. Не можна займатись такою “тупою” вирубкою в місті, Калуш взагалі стає пустелею. Це ненормально! Ще питання до міської ради на яких основах вони видають такі дозволи”. 

Власниця відповідає: “Я хочу зробити красиво, щоб люди ходили й було зручно, а не такий гармидер, як зараз. Роблю це не тільки для свого бізнесу, а й для міста зазначу, що безкоштовно”.

“Власниця не скоїла правопорушень. Навіть будучи власником території звернулась до міського голови, щоб отримати дозвіл зрубати дерева на її приватній власності. Тому факт правопорушень відсутній”, — зазначає працівник поліції.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору