Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило 7 військових на війні з росією

Цього разу з кількох районів нашої області загинули військові на передовій. Захисники були з Івано-Франківщини, Коломийщини, Косівщини та Калущини.

З сумом повідомляє Інформатор, покликаючись на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

На Коломийщині прощатимуться з двома військовими: молодшим сержантом Василем Курилюком та солдатом Юрієм Соповським.

Василь Курилюк був командиром 2 стрілецького відділення військової частини А4032. Помер в госпіталі у Києві від поранень, отриманих внаслідок мінометного обстрілу. Тоді він виконував бойові завдання під Бахмутом, Донецької області. Бійцю було 43 роки.

Юрій Соповський служив гранатометником десантно-штурмового взводу військової частини А1910. Загинув у 28-річному віці поблизу Кремінної Луганської області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.

Франківщина втратила трьох воїнів: Володимира Форемського, Василя Дуркача та Сергія Савчина

Володимир був водієм-радіотелефоністом 3 стрілецького відділення військової частини А4128. Отримав смертельні поранення під час бойового чергування поблизу Пречистівки Донецької області. Помер у свій 31 рік.

Василь служив водієм 1 кулеметного відділення кулеметного взводу військової частини А7091. Поблизу Невського, що на Луганщині, виконував бойові дії. На жаль, отримав смертельні поранення. Йому було 54 роки.

Загиблий військовий Сергій був гранатометником у Збройних силах України. Загинув в Бахмутському районі Донецької області. Йому назавжди залишиться 25.

На Косівщині також прощатимуться із загиблим військовим. Загинув їх краянин Мирослав Яцик. Він служив стрільцем-санітаром 1 гірсько–штурмового відділення військової частини А3715. Помер у віці 47 років під час бою поблизу Бахмута, що на Донеччині.

Калущина, на жаль, також втратила свого захисника. Андрій Пилипчук був солдатом гірсько-штурмової роти. Поблизу Роздолівки, що на Донеччині, він виконував бойові дії. На жаль, там загинув. Захиснику було 48 років.

Інформатор висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким загиблих.

Вічна пам’ять Героям!

Нагору