Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті правоохоронці відкопували автівки зі снігових заметів

Через негоду упродовж минулої доби поліція посилено працювала на всіх дорогах державного значення Прикарпаття. Залучили групи реагування патрульної поліції, поліцейські офіцери громади та додаткові наряди патрульної поліції. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Водії, які потрапили в снігові замети, вчасно отримали допомогу. Поліціянти відкопували автомобілі, допомагали заводити машини, в яких через негоду розрядились акумулятори, допомагали пішоходам переходити небезпечні ділянки доріг, регулювали проїзд, щоби уникнути дорожніх заторів.

У Городенківській ТГ через складні погодні умови кілька автомобілів занесло на узбіччя. Поліцейські самотужки відкопали транспортні засоби від снігу. А опісля відштовхнули їх на проїзну частину. Схожий випадок відбувся і на Долинщині.

Поліцейські продовжують посилено працювати на автодорогах області. Наразі сили спрямовані на забезпечення безпечного та безперешкодного проїзду.

Поліція Прикарпаття закликає всіх водіїв бути максимально обачними за кермом. Адже упродовж 7 квітня на дорогах збережеться ожеледиця.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники визволили зі снігових заметів п’ять автомобілів.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору