Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило вісім захисників на російсько-українській війні

На жаль, наша область знову прощатиметься із військовими. Вони захищали свободу та незалежність нашої країни.

З сумом повідомляє Інформатор, покликаючись на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

На Надвірнянщині прощатимуться із трьома військовослужбовцями. Загинули Петро Козловський, Василь Накладюк та Володимир Юрців.

Перший захисник був сапером інженерно-саперного відділення. Загинув від смертельних поранень поблизу Білогорівки, Бахмутського району. Йому було 30 років.

54 річний Василь Накадюк служив навідником гірсько-штурмового відділення військової частини А3892. Загинув під час бойових дій поблизу Роздолівки, що на Донеччині.

Володимир Юрців служив майстром ремонтно-відновлювального батальйону. Загинув під час ведення бойових дій поблизу Красної Гори Донецької області. Йому було 33 роки.

У Галицькій громаді також прощатимуться із загиблим військовим. Його звали Степан Бажик. Чоловік воював у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Отримав поранення під час артобстрілу поблизу Бахмута.

З Дубовецької територіальної громади загинув 26 річний Олексій Кернякевич. Він служив стрільцем мотопіхотного відділення військової частини А4267. Його життя обірвалося під час мінометного обстрілу поблизу Берестового, що в Бахмутському районі.

З Івано-Франківського району помер старший сержант Іван Кучер. Він був головним сержантом стрілецького взводу військової частини А4267. Від січня чоловік вважався зниклим. Загинув під час ведення бойових дій поблизу Яковлівки Бахмутського району.

В бою помер і солдат Василь Вінтоняк. Його життя обірвалося у 24-річному віці поблизу Бражківки, що на Харківщині.

З Коломийщини загинув Василь Пернаровський внстілок мінометно-артилерійського обстрілу. Помер в районі Авдіївки, що на Донеччині. Чоловіку було 46 років.

Вічна слава усім Героям!

До теми: На фронті загинув військовослужбовець з Франківська Андрій Бойко.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору