Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні загинуло двоє прикарпатців — Анатолій Вертепний та Василь Ткачук

У боях за Україну загинула два прикарпатські захисники Анатолій Вертепний та Василь Ткачук.

Пише Інформатор.

Анатолій Вертепний був громадським і політичним діячем, правозахисником , учасником АТО та депутатом Вигодської селищної ради. Пішов на війну з перших днів повномасштабного вторгнення.

“Вигодська територіальна громада втратила свого Великого Сина, та пам‘ять про нього навіки закарбується в наших серцях. Неможливо передати весь біль та скорботу за полеглим Героєм. Ми щиро співчуємо рідним та близьким Анатолія”, — пишуть на сторінці Вигодської селищної ради.

Інформація щодо траурного кортежу, часу та місця прибуття Героя буде повідомлена згодом.

Ще один захисник, старший солдат Василь Ткачук загинув 7 квітня на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу. Народився 14 січня 2000 року, проживав в селі Жукотин Коломийського району. Як повідомили на сторінці Коршівської ОТГ:

“Молодий, сповнений рішучості та сил, завжди був прикладом для побратимів та професіоналом своєї справи. Його бойовий шлях розпочався 09.03.2022 року, він був справжнім воїном. З початку повномасштабного вторгнення добровольцем став до лав захисників. Він міг ще так багато зробити для визволення окупованих територій, але молоде життя обірвалося в бою за Україну та вільне майбутнє всього народу”.

Вічна пам’ять загиблим Героям!

Читайте також: На передовій загинув воїн з Івано-Франківська

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору