Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Який фільм обрати для недільного вечора | рекомендації від кінотеатру “Космос”

Останнього дня перед робочим тижнем радимо гарно відпочити та набратися сил. Кіно — спосіб цікаво провести час разом з друзями, коханою людиною або наодинці.

Стверджує Інформатор.

Вибір фільмів або мультфільмів є як для дорослих, так і для дітей. Сьогодні об 11:30 та 12:50 в “Космосі” пройдуть сеанси пригодницької анімації “Брати Супер Маріо в кіно”. Це нова анімаційна історія за мотивами культової відеогри.

Якщо ви досі не бачили українську “Мавку”, то сьогодні о 13:00 це можна виправити. Огляд на мультфільм українського виробництва дивіться за посиланням.

Продовження історії Джона Уіка (4 частина) покажуть сьогодні о 14:30 та о 19:30. Це історія про нову боротьбу головного героя над Вищим столом. Жанр — бойовик, кримінал, трилер.

Для любителів трилеру та жахів, радимо піти на “Екорциста Ватикану”. Це моторошна історія, натхненна реальними файлами розслідувань головного екзорциста Ватикану – отця Ґабріела Аморта. Під час роботи над справою про одержимість демоном маленького хлопчика, отець Ґабріель дізнається про багатовікову змову Ватикану, яку церква так відчайдушно намагалася приховати. Що ж станеться далі — дивіться сьогодні о 20:00.

О 15:20 покажуть фантастику та екшн за легендарною грою “Підземелля і дракони: Честь злодіїв”, о 17:30 на великому екрані транслюватимуть історію про хорошого сім’янина, якому доля дає випробування, де він звертає з чесного шляху заради своєї сім’ї –”Памфір”. А о 18:00 покажуть найкращий український повнометражний фільм 13-го Одеського міжнародного кінофестивалю та “Найактуальніший фільм цьогорічних Канн” – “Бачення метелика”.

Не пропустіть! Квитки можна придбати в касі або онлайн.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору