Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Городенці відкрили й освятили оновлене відділення гемодіалізу

У Городенківській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування Городенківської міської ради днями відкрили й освятили оновлене відділення гемодіалізу й інші кабінети. Відремонтували кабінет дитячого невролога, дитячого отоларинголога, дитячий стоматологічний та педіатричний кабінети.

Пише Інформатор із посиланням на Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОВА.

Окрім цього в лікарні відкрили новий кабінет здорового зору, який обладнали новітньою апаратурою. Також тут функціонує відділення для фізичної реабілітації.

Варто зазначити, що лікарня інтенсивно розвивається навіть в умовах воєнного стану: поповнюється кадровий потенціал, оновлюється матеріально-технічна база закладу та тривають ремонтні роботи й в інших кабінетах і відділеннях“, — пишуть на сторінці Департаменту.

У дитячих кабінетах оглядають та лікують здебільшого дітей Городенківщини. Коло пацієнтів відділення гемодіалізу ширше: це жителі Городенківської , Чернелицької та Снятинської громад.

На ремонтні роботи в лікарні за минулий рік витратили близько пів мільйона гривень. Це кошти меценатів, спецфонду та з міського бюджету.

Читайте також: В Івано-Франківській міській дитячій лікарні оновили палату

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору