Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

За минулий тиждень на кордоні затримали понад 60 порушників і майже 60 ящиків сигарет

Минулого тижня західні кордони на Буковині перетнули 462 тисячі осіб. За спробу нелегального перетину державного кордону затримали 65 правопорушників. 53 із них намагалися незаконно перетнути кордон поза пунктами пропуску, ще 12 осіб спробували потрапити до сусідніх країн через пункти перетину.

Пише Інформатор із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Інспектори в пунктах пропуску викрили 29 чоловіків, які намагалися виїхати з України за підробленими документами (довідками, посвідченнями, свідоцтвами про народження дітей тощо). Це правопорушення, передбачені статтями 336 та 358 Кримінального кодексу України.

437 осіб отримали відмову в пропуску через державний кордон у зв’язку з відсутністю законних підстав.

Також прикордонники не допустили переміщення через кордон понад 59 ящиків (29600 пачок) сигарет, майже 470 пігулок наркотичної і психотропної дії, 6 стародруків та 1 ікони. Інспектори виявили 4 транспортних засоби, які експлуатувалися з порушенням чинного законодавства. Загалом за тиждень запобігли незаконному перевезенню через кордон товарів і предметів на суму понад 3,5 мільйона гривень.

За вчинення правопорушень охоронці кордону притягнули до відповідальності 128 осіб і наклали штрафи на суму 142000 гривень.

Читайте також: Прикордонники затримали трьох ухилянтів з Прикарпаття

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору