Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Громадські вбиральні Франківська: де знайти і який їхній стан

На сайті Івано-Франківська можна знайти кілька адрес громадських вбиралень у центрі міста. Сьогодні ми вирішили перевірити, чи працюють вони, який їхній стан і яка вартість послуг.

Інформатор розповідає, що з цього вийшло.

Перша вбиральня, до якої ми прийшли — у Меморіальному сквері. Вона, судячи з усього, не працює вже давно й використовується як величезний смітник для опалого листя. Й, судячи із запаху тут, частина не дуже вихованих людей все ж використовує це місце як безкоштовну громадську вбиральню.

Далі вирушаємо на Стометрівку. Тут є модульна вбиральня біля стоматологічної поліклініки. Вартує 5 гривень за 15 хвилин. Тут є пеленальний столик. Можна висушити руки, все обладнання працює. Також тут досить чисто, немає сторонніх запахів.

Судячи зі знаку, вбиральня мала бути біля Ратуші, проте ми її не знайшли за ярмарком. Що можна придбати на ярмарку, читайте тут.

Так само нема вбиральні, яка б працювала, на вулиці Галицькій, 43Б.

На Вічевому майдані справити нужду можна за 7 гривень. Наразі в чоловічій частині вбиральні ремонт, тож жіноча стала спільною. Туалетний папір треба брати при вході. Тут прибрано, обладнання працює.

У міському парку імені Шевченка вхід у вбиральню коштує 10 гривень. Туалетний папір також при вході. Прибирають регулярно, наш кореспондент пересвідчився в цьому особисто.

Ще одна модульна вбиральня є на міському озері. Світлина ілюструє цей матеріал, а всередину потрапити нам, на жаль, не вдалось.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору