Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Кіно вихідного дня | “Космос” запрошує до себе на сеанси

Сьогодні, у свято Великодня, день прийнято проводити разом з рідними. Це чудова можливість гарно відпочити та набратися сил перед робочим тижнем.

Пише Інформатор.

Якщо зранку відпочинок буде за столом і з паскою, то ввечері радимо вийти на прогулянку та сходити в кіно, тим паче, що сьогодні сеанси є!

О 12:20 та 14:10 в “Космосі” пройдуть сеанси пригодницької анімації “Брати Супер Маріо в кіно”. Це нова анімаційна історія за мотивами культової відеогри.

О 15:00 покажуть продовження історії Джона Уіка (4 частина). Це нова боротьба головного героя над Вищим столом. Жанр — бойовик, кримінал, трилер. О 16:10 всі охочі можуть придбати квиток на кіно українського виробництва “Памфір” — стрічку Дмитра Сухолиткого-Собчука, в якій він є і режисером, і сценаристом. Це історія про хорошого сім’янина, якому доля дає випробування, де він звертає з чесного шляху заради своєї сім’ї. Події розгортаються на заході України напередодні традиційного карнавалу Маланки.

О 18:00 транслюватимуть ще один український фільм, комедія та драма, — “Люксембург, Люксембург”. За сюжетом брати-близнюки дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембурзі. Тоді вони вирушають у подорож, аби побачити його востаннє. Та чи буде чоловік, якого вони там зустрінуть, таким само поганим татом, яким вони його пам’ятають? Дізнавайтеся самі!

О 18:10 покажуть екранізацію бестселера Джеймі Макгвайр “Моє прекрасне нещастя”. У головних ролях зіграли Ділан Спроус та Вірджинія Гарднер. Це романтична історія про “поганого” хлопця та дівчину, що хоче втекти від свого минулого і не робити знову помилок. Та ось чи вдасться їй і як будуть розвиватися стосунки головних героїв…

Вечірні сеанси для відчайдухів, адже показуватимуть о 20:00 “Екзорциста Ватикану”, а о 20:10 — “Ренфілда” — фільм про Дракулу та його помічника. Більше фільмів та їхній розклад шукайте за посиланням. Квитки можна придбати тут.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору