Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що відбуватиметься у Франківську 20 квітня

Завтра в нашому місті відбудеться лекція й вистава. Також можна відвідати виставку сучасного мистецтва.

Повідомляє Інформатор.

12:00–18:00 – Затоплення // Flooding

“Затоплення” — це виставка про розмиту історію Станіславова-Франківська та розмова про історичний геноцид, яка відбувається на тлі геноциду нового. Відправною точкою обирається Кривава неділя під час нациської окупації Станіславова, коли за один день було вбито від 6 000 до 10 000 тисяч єврейських мешканців міста. Ідея “Затоплення” виникла ще влітку 2020 року під час дослідження міської історії та її відбитків в просторі міста, а переривчастий процес втілення зайняв майже три роки.

Локація: Асортиментна кімната

18.00 – Вистава “За двома зайцями”

Голохвостий розпочинає полювання одразу на двох зайців. Його серце розривається між кралечкою Галечкою та грубим гаманцем Сірків. З одного боку Подолу – Проня, що страх як закохана і вже готується до весілля з “розумним та багатим франтом”, а з іншого – тітка Секлита, котра нізащо вже не випустить зі своїх рук та хати “завидного нареченого” своєї доні.

Локація: Франківський Драмтеатр

18.30 – Лекція Валерія Пекара “Наша перемога та післявоєнний світ”

Як виглядає українська перемога? Чому росія зазнає поразки? Що змінилося в українському суспільстві? Які виклики постануть перед Україною після війни? Як не змарнувати перемогу, за яку платиться така велика ціна? Як виглядатиме післявоєнний світ? На ці питання пошукаємо відповіді разом з викладачем Києво-Могилянської та Львівської бізнес-шкіл Валерієм Пекарем.

Реєстрація за посиланням.

Локація: Промприлад.Реновація

Читайте також: На “Бюджет участі” подали брукування доріжки до Початкової школи імені Софії Русової

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору