Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську скасували виставу про оголених чоловіків

В Івано-Франківську скасували виставу “Двоє оголених чоловіків”, що мала відбутися сьогодні, 20 квітня.

Пише Інформатор.

Про скасування вистави повідомили на сторінці BIGSHOW Agency:

“Вистава “Двоє оголених чоловіків” сьогодні НЕ відбудеться, оскільки Івано-Франківська обласна державна адміністрація відмовила у дозволі на проведення події. Придбаними квитками ви можете скористатися в інших містах туру або повернути кошти”.

У виставі грають Олексій Вертинський, Людмила Смородіна, Артем Ємцов та Ксенія Вертинська. За сюжетом адвокат Ален Крамер та його помічник прокидаються в одному ліжку голі. Що сталося, ніхто з них не знає. З’являється дружина Крамера, тож чоловікам доводиться придумувати пояснення на ходу.

Виставу називають “скандальною постановкою від головного бешкетника країни Гаріка Корогодського”. Сам він у дописі зауважив, що виставу заборонив голова Івано-Франківської ВРДА Олександр Ярощук. Мовляв, “афіша не відповідає нормам моралі”.

Зауважимо, що в області масові заходи відбуваються за погодженням районних військових адміністрацій.

Олександр Ярощук каже, що за дозволом проводити виставу до нього звернулися сьогодні. З його слів, він пропонував організаторам перенести виставу і подати запит, як слід. І виставу він не забороняв, просто існують правила під час військового часу.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору