Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що показують у кінотеатрі “Космос” | розклад сеансів

У кінотеатрі “Космос” в Івано-Франківську зараз можна переглянути фільми “Три мушкетери: Д’артаньян”, “Егрегор”, “Моє прекрасне нещастя”, “Ренфілд”, “Люксембург, Люксембург”, мультфільми “Мавка. Лісова пісня” та інші.

Повідомляє Інформатор.

Телефони кінотеатру: 050 433-14-05, 050 433-14-06

На сайті www.liniakino.com можна купити квитки без комісії та переплати.

З актуальним розкладом можна ознайомитися нижче:

“Мавка. Лісова пісня”

Це український фентезійний мультфільм за мотивами “Лісової пісні” Лесі Українки. Мавка – головна героїня – Душа і новообрана Берегиня Лісу. Та у ліс вриваються люди, а серед них – Лукаш, у якого Мавка закохується. Більше про мультфільм читайте в нашому огляді.

“Егрегор”

Містичний трилер. За сюжетом нью-йоркський детектив отримує зашифроване послання та авіаквиток до Києва від професора, з ким не спілкувався довгий час. Згодом з’ясовується, що професор нібито скоїв самогубство, а на його доньку полюють невідомі. Тепер детективу треба розплутувати тааємниці.

“Мумії” 

Анімація, пригодницький, сімейний. Мультфільм про веселі пригоди трьох єгипетських мумій. Принцеса, колишній візник, його молодший брат, крокодил попадають у сучасний Лондоні. У них завдання – знайти старовинний перстень.

“Три мушкетери: Д’артаньян”

Пригоди, екшн. Фільм створений за мотивами роману Олександра Дюма “Три мушкетери”. Головний герой прибуває до Парижу, де на нього чекає війна за майбутнє Франції.

“Екзорцист Ватикану”

Трилер. Працюючи над справою про одержимість демоном маленького хлопчика, отець Ґабріель дізнається про багатовікову змову Ватикану, яку церква намагалася приховати.

“Люксембург, Люксембург”

Комедія, драма. Брати-близнюки дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембурзі. Вони вирушають у подорож, аби побачити його востаннє. Та чи буде чоловік, якого вони там зустрінуть, таким само крутим татом, яким вони його пам’ятають? Детальніше про фільм читайте в огляді Інформатора уже незабаром.

“Ренфілд”

Комедійний слешер. Ніколас Кейдж грає знаменитого вампіра Дракулу. Ренфілд – помічник Дракули (Ніколас Голт) і намагається вийти з тіні “шефа”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору