Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Карпатах прибрали узбіччя державних доріг

На Франківщині дорожники, тай не тільки вони, здійснюють благоустрій біля зупинок громадського транспорту, автопавільйонів, придорожніх смуг.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області.

Через села Верхній Ясенів і Рівня Верховинської ТГ проходять автошляхи Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський і Р-62 Криворівня – Чернівці. Придорожні смуги тут допомогли прибрати працівники соціальних закладів і місцеві школярі. Територія входить до Верховинського національного природного парку. Його працівники не тільки допомогли із прибиранням узбіч, але й встановили відпочинкові альтанки.

Уздовж доріг Н-09 Мукачево – Львів та Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Ворохтянській територіальній громаді на підмогу в наведенні благоустрою прийшли працівники Карпатського національного парку.

“Дякуємо за партнерство та закликаємо й інші громади долучитися до благоустрою придорожніх смуг. Адже це додає туристичної привабливості населеним пунктам і загалом нашому Прикарпатському краю”, – сказав начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору