Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Суд знову переніс справу ДТП, у якій загинули молоді прикарпатці

20 квітня у Бережанському районному суді на Тернопільщині відбулося судове засідання щодо справи ДТП, де загинули двоє прикапатців.

Повідомляє Інформатор.

Віталія Карповича, керманича, звинувачують у злочині за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”). Винуватцю смертельної ДТП загрожує від п’яти до десяти років тюрми із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Віталія Карповича відпустили під заставу в розмірі 208 тисяч гривень. Ані батьки молодих калушан, ані адвокати, ані громадськість з таким рішенням суду були категорично незгодні.

У Бережанському суді повинна була свідчити ще одна потерпіла особа, але на засідання вона не з’явилася. Суддя Крамар вирішив, що це достатньо вагома причина не проводити судове засідання.

Опісля біля будівлі Бережанського суду батьки загиблих, родичі та друзі вимагали від підсудного та його адвоката правосуддя. Закінчилось все врешті прибуттям швидкої на вулицю Банкову, 2, де знаходиться адмінбудівля. Мамі в ході цих емоційних перепитій стало дуже погано.

Проти рішення перенести суд виступив також представник сторони потерпілих, адвокат Твердохліб. Більше деталей та його коментар у репортажі:

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору