Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти у Франківську 26 квітня

Завтра, 26 квітня, у франківців є можливість відвідати тренінг для вагітних, послухати лекцію про управління, зіграти в квіз і побачити виставу. 

Пише Інформатор.

12.00 — Ключові навички та виклики управлінця в сфері фінансів

Про інформаційний центр управління бізнесом, роботу у цифровому світі фінансів, обліку та оподаткування, аналітичну оцінку бізнес-процесів, податкове планування, організування та ведення фінансового та управлінського обліку розповість Оксана Лимар — сертифікований бухгалтер-практик (САР), дипломований спеціаліст з МСФЗ (АССА ДипИФР), консультант з впровадження ERP систем, консультант з управління ефективністю бізнесу,
CEO в аутсорсинговій компанії “ВашБухгалтер”.

Локація: Університет Короля Данила

12.00 — Тренінг “Вагітність: в очах щастя, а всередині — життя”

Про стиль життя під час вагітності, міфи та забобони, загрозливі стани для вагітної, УЗД, скринінги, а також про психологічну підтримку вагітних жінок розповідатимуть провідні психологи та лікарі регіону: лікар акушер-гінеколог, дитячий та підлітковий гінеколог, кандидат медичних наук Світлана Гафійчук, лікар акушер-гінеколог Марта Кубарич, психолог Уляна Терновська, лікар- інтерн акушер-гінеколог Богдана Зарічна, лікар акушер-гінеколог Юлія Протас, лікар акушер-гінеколог Марʼяна Петрина.

Локація: Університет Короля Данила

18.00 — Вистава “Вовчиха”

Дія вистави “Вовчиха”, на відміну від оригінального твору Ольги Кобилянської, зосереджує нас на взаєминах матері та доньки.

Гіперопіка , нерозуміння потреб одна одної та нездатність щиро поговорити занурюють героїнь вистави у несправжній, “перевернутий” світ їхніх фантазій, бажань та вигадок.

Локація: Франківський драмтеатр

19.00 — QUIZ.UA

Вартість гри для одного гравця складає 200 грн. Для команд, які вперше вирішили прийняти участь в нашому квізі, діятиме знижка 50%. Для ЗСУ гра безкоштовна.

Реєстрація тут.

Локація: Перша Грильова Гільдія (вулиця Чорновола, 14)

Читайте також: У Франківську постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС завтра можуть пройти безкоштовний медогляд

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору