Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що відвідати в Івано-Франківську 27 квітня

Дощ закінчиться тільки ввечері. Якою буде погода в Івано-Франківську 25 жовтня?

Завтра, 27 квітня, мешканцям міста пропонують піти на відкриття виставки, виставу, кіновечір та концерт.

Пише Інформатор.

  • Відкриття виставки “Я був поляком – громадянином України”

Центр польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську запрошує на відкриття   виставки „Я був поляком – громадянином України. Кільканадцять стендів   представляє постаті та біографії осіб загиблих у боротьбі з російським агресором.

Виставка є приводом показати, що любов до Батьківщини в поєднанні з готовністю до самопожертви не має національного забарвлення. Можна бути й почуватися поляком і боротися за захист своєї країни народження – України.

Час: 18:00

Місце: вул. Січових Стрільців, 56

  • Перегляд кіно “Бійцівський клуб”

Завтра відбудеться кіновечір, на якому покажуть стрічку “Бійцівський клуб”. Фільм нагадує, що навіть серед безвладдя можна знайти баланс і свій шлях у житті.

Час: 18:00

Місце: МЦ “Параграф”

  • Концерт “Piazzolla& Friends”

Концерт у рамках фестивалю професійного музичного мистецтва “Прикарпатська весна-2023”. Виступатиме Олег Кирилюк (фортепіано, м. Тернопіль), струнний ансамбль “QUATTRO CORDE”.

Час: 18:30

Місце: Івано-Франківська філармонія ім. Іри Маланюк

  • Вистава “Інтимна зона”

Драма за мотивами пʼєси Володимира Винниченка “Закон”.

У цій роботі режисер Ростислав Держипільський пропонує поговорити з глядачами на тему абортів, безпліддя та сурогатного материнства, усиновлення, на вічні теми любові і зради.

Оnline провокацію “Інтимна зона” створено за мотивами п’єси “Закон”, психологічної драми зі сміливим сюжетом, яку Винниченко написав в еміграції 1923 року. В основі — історія сімейної пари, яка зважується довірити іншій жінці народити для них дитину. Це ідея головної героїні – красивої відчайдушної жінки, котру втілює неперевершена Надія Левченко. Їй таки вдається вмовити на цей морально нестерпний «експеримент» свого коханого чоловіка. Однак усе завершується зовсім не так, як того сподівалися головні герої.

Вистава має застереження 14+. Квитки можна придбати онлайн або в касі театру.

Час: 19:00

Місце: Івано-Франківський драмтеатр

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору