Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти у Франківську цієї суботи

29 квітня франківці можуть зіграти у бізнес-гру, взяти участь у велотренуванні, послухати поезію й подивитися виставу.

Пише Інформатор.

10.00 — Велотренування

Збір на виїзді з міста, біля кільця на заправці вул. Мазепи АЗС “Stels” (вулиця Гетьмана Мазепи, 176, Івано-Франківськ). Маршрут учасники оберуть разом (Коломия, Надвірна або Гута). Дистанція — 100км. Інтенсивність тренування — легка, швидкість руху 30-35 км/год.

Інструктаж та додаткова інформація на місці старту. Для комфортного тренування необхідно мати справний шосейний велосипед, велотуфлі з контактними педалями, фляга з водою. Наявність шолому обов’язкова.

Запрошують усіх охочих. Тренування відбудеться за умови сухої погоди.

Локація: вулиця Гетьмана Мазепи, 176

11.00 — Кешфлоу. Трансформаційна гра

Хочете дізнатись більше про свої відносини з грошима, про те, що не дає вам в реальному житті побачити нові можливості, як зупинити біг по колу, побачити реальність, змінити стратегію, управляти грошима, бачити грошові потоки, оптимізовувати витрати та багато іншого? Формуйте запит і приходьте на гру-тренінг з особистих фінансів. Відповідь буде обов’язкво.

Щоб Вам точно вистачило місця — зареєструйтесь завчасно. Вартість участі в грі — 600 гривень. Кількість учасників в грі до 6 чоловік. Реєстрація за телефоном 0660465790 або у пп. Умова реєстрації — аванс 250 грн.

18.00 — “Поні апокаліпсиса” Марися Нікітюк. Музична презентація

Запрошуємо на музичну презентацію першої збірки поезій Марисі Нікітюк “Поні Апокаліпсиса”.

Марися — кінорежисерка, сценаристка і поетка, читатиме вірші під техно-музику композитора Юрія Смаліуса. А бонусом представить три пісні на вірші зі збірки. Про війну, про любов і смерть з відкритим серцем.

Локація: Підземний перехід “Ваґабундо”

18.00 — Станція, або Розклад бажань на завтра

Три жінки опиняються на дивній станції, де відбувається щось незвичайне: жодних поїздів, але багато див. Їхні бажання починають здійснюватися, проте невиголошені, а потаємні… Чого хоче жінка? І чи здійснення бажань зробить нас щасливими?

Локація: Франківський драмтеатр

Читайте також: У Франківську проведуть кастинг для дітей

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору