Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прокат авто за кордон: хто може оформити послугу та за скільки

Оренда авто — вдале рішення для тих, хто хоче зробити свою поїздку комфортною та зекономити час. Подорожувати автомобілем напрокат можна не лише в Україні, а й за кордоном. Для цього потрібно виконати 5 років.

Розповідає деталі Інформатор.

Орендувати авто можна не тільки для мандрівки, а й, до прикладу, для відрядження чи переїзду в іншу країну. Компанія RENTAL.UA надає можливість виїзду до країн Європи для громадян, які можуть залишати територію України — жінки від 21 року та чоловіки від 60 років. Або ж чоловіки віком від 18 до 60 років за умов, що надають відстрочку від призову. Також для оренди автомобіля, водійський стаж має становити від двох років.

Якщо умови виконані, потрібно здійснити 5 пунктів, щоб взяти на прокат авто:

  1. Необхідно попередньо забронювати авто, адже підготовка документів займає 2-5 днів.
  2. Застрахувати машину. RENTAL.UA передбачає тариф, в якому здійснюється повне страхування у випадку виїзду за кордон.
  3. Внести заставу.
  4. Оформити “зелену карту” (цим займається компанія).
  5. Оформити доручення на авто.

Серед переваг оренди авто за кордон:

-врахування своїх потреб та часу без потреби підлаштовуватися під графік перевізника;

-комфортна подорож у колі родини чи друзів;

-можливість взяти з собою більше необхідних речей;

-швидший перетин кордону, на відміну від автобуса;

-економія коштів за транспорт.

Вартість оренди авто залежить від його марки, а також від тривалості прокату. Економ-клас коштує від 850 грн/доба, середній — від 1050 грн/доба, а бізнес клас — від 1600 грн/доба. Також можна орендувати позашляховик від 1150 грн за добу.

За додаткову оплату автомобіль можна повернути іншій країні, в якій ви будете перебувати. Тому якщо у вас зміняться плани, можна не перейматися за повернення машини в Україну.

До слова, якщо вам сподобалося авто, його можна орендувати з правом викупу. В такому випадку компанія укладає договір, відповідно до якого замість оплати добової оренди ви зможете поступово оплачувати частинами вартість автомобіля. Цей варіант має ряд переваг, на відміну від автокредитування в банку. Такий спосіб оплати підійде для тих, хто в момент укладання договору не має повної суми, щоб придбати авто, але хоче користуватися власним транспортом.

Окрім цього, існує можливість змінити авто в процесі його експлуатації. Якщо у вас з’явилася можливість купити дорожчу машину, або ж технічні характеристики попередньої не влаштовували, RENTAL.UA дозволяє змінити транспортний засіб на ваш розсуд.

З питань реклами звертайтесь на електронну адресу informator.ivanofrankivsk@gmail.com

або за телефоном +38 (096) 989 60 87.

Нагору