Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“За заслуги перед Прикарпаттям” нагородили командира стрілецького батальйону “десятки”

Медаль “За заслуги перед Прикарпаттям” отримав командир стрілецького батальйону управління 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” оперативного командування “Захід” Сухопутних військ Збройних сил України підполковник Михайло Тарасов.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Світлани Онищук.

“Боєць отримав нагороду за проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації та з нагоди першої річниці від дня формування військової частини”, – зазначає голова Івано-Франківської ОВА.

Батальйон Михайла Тарасова з червня минулого року брав участь у бойових діях у районі населених пунктів Зайцеве та Кодема Донецької області. З серпня 2022 року батальйон виконував бойові завдання у районі населених пунктів Курдюмівка, Спірне, Яковлівка, Краснополівка, Миколаївка Донецької області.

Наразі батальйон продовжує успішно виконувати завдання та тримати оборону. Окрім нагороди “За заслуги перед Прикарпаттям”, командир нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

“Принагідно сьогодні передали командиру 25 нагород “За бойову звитягу” нашим військовослужбовцям”, – додала Світлана Онищук.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору