Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти у Франківську 3 травня

Завтра, 3 травня, в нашому місті відкриють виставку сучасного мистецтва, проведуть квіз і розказуть про нову програму для малого та середнього бізнесу. 

Повідомляє Інформатор.

10.00 — День Devlight в УКД

Зустріч відбудеться у рамках втілення проєкту «Дні ІТ-компаній в УКД». Під час презентації спікери розкажуть про ключовий процес під час розробки програмної продукції – фазу Discovery (або Дослідження). Студенти матимуть змогу дізнатися, про що саме ця фаза, які етапи потрібно пройти для її успішного завершення та для чого взагалі це потрібно.

Локація: Університет Короля Данила

10.00 — Гра-моделювання “Майбутнє волонтерства у громадах”

Дані сесії покликані змоделювати поле майбутнього громади, знайти там місце для волонтерів таким чином, щоб розвиток і громади, і волонтерів відбувався якнайкраще.
Стратегічна сесія побудована за класичною форсайтною схемою «Технології моделювання майбутнього», в рамках якої ми зазирнемо у те, що на нас очікує, уважно розглянемо всіх стейкхолдерів і зрозуміємо/побачимо/відчуємо своє місце у нових процесах.
Захід побудований у форматі гри, яка, окрім того, що є корисною, дозволить приємно провести час, випити кави і придумати щось цікаве.
Подія буде цікавою для активної молоді, яка має досвід волонтерства, учасників/учасниць студентських та молодіжних рад і інших активних громадян та громадянок нашої громади.

Реєстрація тут.

Локація: Між Іншим. Простір

10.00 — Інноваційні ваучери для малого та середнього бізнесу Івано-Франківська: презентація програми

Інноваційні ваучери – це фінансовий інструмент підтримки підприємців Івано-Франківська. 20 переможців конкурсу отримають до 60 000 гривень кожен на реалізацію проєкту. Загальна сума фонду інноваційних ваучерів: 1 200 000 грн.

Подія буде цікава підприємцям, представникам малого та середнього бізнесу, винахідникам, менеджерам, розробникам, та всім, хто має ідеї комерціалізації розробок. В учасників буде можливість поставити додаткові запитання щодо підготовки проєктів до конкурсу. Подія є відкритою для журналістів.

Реєстрація тут.

Локація: Urban Space 100

17.00 — Ігор Соловйов. “Геометрія кольору”

Тривимірний простір виражений за допомогою кольору і структури. Кожна робота – це градація хроматичних і ахроматичних композицій абстрактного характеру. Градація кольору впливає дуже по різному на кожну людину і відповідно формує у глядача низку чуттєвих вражень. Також це сприйняття кольору підсилене чіткими формами і структурою, що у свою чергу теж впливає на певні емоції людини.

Локація: Центр сучасного мистецтва

19.00 — QUIZ.UA PRO 03.05.2023

Вартість гри для одного гравця складає 200 грн. Для команд, які вперше вирішили взяти участь у квізі, діятиме знижка 50%. Для бійців ЗСУ гра безкоштовна.

Капітани команд, в склад яких входить 7, або більше учасників, гратимуть безкоштовно, але бонус не розповсюджується на капітана команди, що грає вперше, капітана рандом-столу, а також на капітанів команд, в склад яких організатори додали вільних учасників і “дотягнули” до потрібної кількості гравців.

Реєстрація тут.

Локація: Перша Грильова Гільдія (вулиця Чорновола, 14)

Читайте також: “Діти Перемоги малюють Україну майбутнього”: в “Дії” голосування за нову марку Укрпошти

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору