Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

47 лотів на підтримку ЗСУ: в Івано-Франківську проходить благодійний аукціон

Сьогодні, 3 травня, в Університеті Короля Данила проходить благодійний аукціон, виручені кошти з якого підуть на підтримку української армії.

Розповідає Інформатор.

Захід організували до святкування Днів університету з ініціативи студентів та викладачів УКД та Фахового коледжу. Всього на аукціоні представлені 47 лотів, які запропонували викладачі університету. Серед лотів: футбольний м’яч від ректора Мирослава Луцького, березовий сік “Зі смаком дитинства”, картини, сертифікати на похід у слідчий ізолятор, катання на сап бордах на міському озері, обід у McDonald’s, сертифікат на безкоштовну каву, консультацію відкриття підприємницької діяльності тощо.

Проректор з соціально-виховної роботи Іванна Бабецька також подала від себе лот — похід до тигрів у “Парк історії землі”. Каже, що всі викладачі подали щось особливе від себе, пов’язане або зі своєю діяльністю, або з особистим життям. Тому студентам буде цікаво боротися за лоти.

Кожен лот можна придбати від 200 грн, але на аукціоні також представлені 2 лоти, стартова ціна яких — 500 грн. Це футбольний м’яч від ректора Мирослава Луцького з підписами команди “Прикарпаття” та книга про засновника університету і першого ректора Івана Луцького. До слова, останній лот продали за 5000 грн.

Свій лот подала також заступниця голови Студентської Ради УКД Софія-Романа Славенюк. Вона виставила російський сухпайок, який їй передав хлопець. Він зараз воює на сході України, тож Софія вважає, що цей лот можна назвати трофеєм. Окрім сухпайка, хлопець також передавав гільзи, уламки — все, що свідчить про злочини рф. Тож дівчина сподівається згодом провести ще один аукціон, але вже з іншими речима.

Медичний халат з підписом декана Романа Зварича придбала першокурсниця Анастасія Купер за 1500 грн. Хоч дівчина навчається на юриста, ділиться, що в неї вся сім’я лікарів, тож їй цей лот справді цінний.

Третьокурсник Олександр Кавацюк, який теж навчається за спеціальністю “Право”, купив сертифікат на перегляд фільму з деканатом. Каже, що хоче подивитися “Форсаж-10” або український фільм “Люксембург-Люксембург”.

Студенти зазначають, що такі аукціони не тільки допомагають ЗСУ, а й зближують студентів і викладачів.

Оновлено: на аукціоні вдалося продати 47 лотів на загальну суму 58 тисяч 50 грн.

Анастасія Стецькович

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору