Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті злодій викрав з магазину 15 000 доларів та 5 000 євро

У Косові 3 травня чоловік проник у магазин, вкрав кошти та утік. За частину грошей купив мопед. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

До поліції звернулася жінка. Вона повідомила, що хтось проник в приміщення її магазину та вкрав 15000 доларів США та 5000 євро.

Зловмисник проник в приміщення шляхом пошкодження врізного замка вхідних дверей та підбору ключа до колодки. З місця події також вилучили сліди пальців рук з вхідних дверей та стелажу, де зберігались кошти, недопалки від сигарет.

Поліція розшукала підозрюваного. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини. Чоловіка затримали вдома.

Під час огляду його помешкання знайшли валюту, а також мопед «Hornet», який чоловік придбав за частину викрадених коштів. Правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Слідчі повідомили йому про підозру, невдовзі суд обере запобіжний захід. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору