Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Для дітей, підлітків і дорослих: у Франківську пройшов благодійний велопробіг на підтримку ЗСУ

Сьогодні, 6 травня, в Івано-Франківську пройшов благодійний велопробіг, виручені кошти з якого передадуть на потреби ЗСУ.

Розповідає Інформатор.

Велопробіг організували в рамках святкування Дня міста в Івано-Франківську. Це вже восьмий щорічний захід, який організовує Департамент молодіжної політики і спорту. Директор департаменту Віталій Матешко розповів, що попри воєнний час, хотіли цим заходом додати людям більше емоцій. Всього зареєструвалися 196 учасників, які мали проїхати дистанцію навколо міського озера. Велопробіг поділений на 3 дистанції:

  • 700 метрів для діток;
  • 1 коло для підлітків;
  • 3 кола для дорослих.

Віталій Матешко ділиться, що всього на цих вихідних в Івано-Франківську пройде 12 спортивно-масових заходів. Сьогоднішній велопробіг спрямований на підтримку велокультури, популяризацію здорового способу життя та підтримку ЗСУ, адже виручені кошти підуть на потреби наших бійців.

З результатом 17:45 три кола проїхав учасник Денис, який професійно займається легкою атлетикою. Першою серед жінок стала Ірина. Час вона не фіксувала, але каже, що враження неймовірні. До слова, велопробіг не проводився на час, втім, учасники самостійно могли слідкувати за своїм результатом.

Фото з велопробігу дивіться нижче:

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору